Atelier 2021

Al geruime tijd staat aangegeven dat het atelier gesloten is. In maart 2020 heb ik dat neergezet vanwege de 1e Lock down en helaas daarna ben ik niet meer open geweest. Niet alleen Covid19 voorschriften waren de reden voor de sluiting ook mijn gezondheid liet me weer in de steek.

In april, mei en november 2020 heb ik in het ziekenhuis gelegen voor verschillende operaties. Kleine en grotere ingrepen hebben inmiddels plaatsgevonden. Het herstel daarna is altijd weer ‘een struggle for life’. Met name omdat het om meerdere operaties ging. Ben je eindelijk weer een beetje opgeknapt dan komt de volgende ingreep eraan. Ik prijs mij zeer gelukkig dat de operaties zijn doorgegaan in deze drukke corona periode. Ik voel me in dat opzicht een zeer bevoorrecht mens. Nu ben ik weer zover opgeknapt dat ik weer naar het atelier kan gaan en sieraden kan maken. Ik laat 2020 graag achter me en kijk met frisse blik vooruit in 2021 waarin ik weer aan het werk kan in het atelier.

Binnen de Covid19 voorschriften kan ik helaas nog geen workshops geven. Het verkopen van sieraden gaat via de website (mailen of bellen) en geheel contactloos. Ik hoop dat 2021 gezondheid, geluk en vrijheid gaat brengen voor ons allemaal.