Erasmusspeld en relatiegeschenken

Het was dus even stil op de website en de sociale media want wij waren enthousiast aan het werk achter de werkbank. De Erasmusspeld is een prachtig sieraad geworden. We hebben de twee ontwerpen in verschillende uitvoeringen afgeleverd bij de uitgever. Het hele proces van ontwerp, losse materialen, bewerken, buigen en solderen tot het eindproduct is altijd weer een hele weg.

Materiaal berekenen, bestellen, ophalen en aan de slag dat ging in een sneltreinvaart. Ontwerp 1 bleek sneller te maken dan ontwerp 2. Dus helaas wat vertraging.

Beiden ontwerpen zijn prachtige sieraden geworden. Wij hopen dat de ontvangers ze met veel plezier en elan gaan dragen.

En toen kregen we nog een mooie opdracht. Een relatiegeschenk voor de stichting Pilgrim Harbour. Dat werd een boekenlegger. Daarin hebben wij de gevel van Galerie Aelbrecht in historisch Delfshaven vormgegeven.

Conclusie van deze opdrachten is dat we het superleuk vinden om deze relatiegeschenken te maken. Helemaal op maat gemaakt en gericht op de persoon of het bedrijf waarvoor wij het ontwerpen en maken. Ben je nog op zoek naar een relatie geschenk. Laat het ons weten. Wij denken met je mee.