Haagse KunstKring bezoekt Historisch Delfshaven

Zaterdag 13 juni was de Haagse KunstKring op bezoek in Delfshaven. Ik heb veel tijd besteed aan het arrangement waarin ik de verschillende aspecten van Historisch Delfshaven met haar ondernemers wilde laten zien. Het programma is met veel enthousiasme ontvangen. Een succesvolle dag!

Om 11 uur ontvangst met koffie in het Zakkendragershuisje en een lezing over ‘het land van Hoboken’ door Ir Luuk de Boer architect en erfgoed liefhebber. Daarna lunchen in een restaurant naar keuze, waarvan er maar genoeg zijn in historisch Delfshaven. Om 14.00 uur was in de Pelgrimsvaderskerk het concert ‘bewegen bewogen’ samengesteld, toegelicht en gespeeld door Gerard van der Zijden. Daarna een rondleiding door historisch Delfshaven door Dilia van der Heem stadsambassadeur. Vervolgens een bezoek aan mijn sieraad atelier en de tentoonstelling van Loes Ham bij galerie Aelbrecht onder het genot van een glaasje wijn.

Wouter en ik kijken met veel plezier op terug op deze geweldige geslaagde dag. Op zoek naar een arrangement in Historisch Delfshaven? Neem contact op.