Ontwerper

Workshops

Ik vind het heerlijk om anderen een aantal goudsmidtechnieken te leren waarmee ze hun eigen ontwerp kunnen maken in zilver. Daarom geef ik workshops, naast het ontwerpen en maken van sieraden. Ik ben er trots op als de deelnemers aan het einde van de workshop met hun eigen unieke ontwerp en gemaakte sieraad naar huis gaan.

Mijn werk

Als sieradenontwerper maak ik exclusieve en unieke sieraden in zilver en goud. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en vind het inspirerend om met andere disciplines samen aan een project te werken. Op dit moment ben ik het “Pareltje van Delfshaven” aan het vormgeven en uitwerken: Een rondleiding door het prachtige historische deel van Delfshaven met daaraan gekoppeld een korte workshop waarin iedereen het “Pareltje van Delfshaven” maakt.

Ontwerpen en maken van sieraden samen met anderen daar draait het om in mijn atelier

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag nog meer weten? Kijk nog even verder op mijn website of kom een keer langs in de Voorstraat 7 in Rotterdam, Historisch Delfshaven. Dan leid ik je rond in mijn atelier en vertel over de sieraden, de gebruikte technieken, de workshops en …. dan kan ook jij even genieten van dat geweldige, unieke en exclusieve uitzicht op Historisch Delfshaven en haar erfgoedhaven.

Mijn verhaal

Na 25 jaar werken in de Kunst en Cultuur sector als muziek- en dansdocent, uitvoerend musicus, theatermaker en locatiemanager van een Centrum voor de Kunsten vond ik het in 2012 tijd voor een nieuwe uitdaging. De opleiding goudsmid in Schoonhoven voltooid en gestart met mijn atelier in Historisch Delfshaven aan de Voorstraat 7 te Rotterdam.