Ontwerper

IMG_0675

Workshops

Ik vind het heerlijk om anderen een aantal goudsmidtechnieken te leren waarmee ze hun eigen ontwerp kunnen maken in zilver, parels en edelstenen. Daarom geef ik, naast het ontwerpen en maken van sieraden, workshops. Ik ben er trots op als de deelnemers aan het einde van de workshop met hun eigen unieke ontwerp en gemaakte sieraad naar huis gaan.

Mijn werk

Als sieradenontwerper maak ik exclusieve en unieke sieraden in zilver en goud. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe ontwerpen en gebruik daarin verschillende goudsmidtechnieken. Sieraden ontwerpen in combinatie met keramiek, rondom een thema, exclusief modedesign of andere disciplines vind ik een uitdaging en inspireren mij.

Zin in een workshop: Maak je eigen zilveren sieraad ? Meld je aan via deze website.

Ontwerpen van persoonlijke sieraden daar draait het om in mijn atelier

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag nog meer weten? Kijk nog even verder op mijn website of kom een keer langs in de Voorstraat 7 in Rotterdam, Historisch Delfshaven. Dan leid ik je rond in mijn atelier en vertel over de sieraden, de gebruikte technieken, de workshops en …. dan kan ook jij even genieten van dat geweldige, unieke en exclusieve uitzicht op Historisch Delfshaven en haar erfgoedhaven.

ROTTERDAM - Petra Jongmans in haar atelier in Delfshaven.

Mijn verhaal

Na 25 jaar werken in de Kunst en Cultuur sector als muziek- en dansdocent, uitvoerend musicus, theatermaker en locatiemanager van een Centrum voor de Kunsten vond ik het in 2012 tijd voor een nieuwe uitdaging. De opleiding goudsmid in Schoonhoven voltooid en gestart met mijn atelier in Historisch Delfshaven aan de Voorstraat 7 te Rotterdam.