luxe sieraden Workshops en Etalage expositie

Een nieuwe periode breekt weer aan in het atelier. De wintertijd is weer begonnen en de feestdagen komen eraan. In november en december schenken wij aandacht aan onze unieke en luxe sieraden. Allemaal eigen ontwerpen gemaakt van goud en zilver soms met stenen of bijzondere parels. Dit betekent dat er weer een nieuwe etalage op stapel staat en we foto’s van de unieke sieraden gaan maken om op de website en de sociale media te plaatsen.

Corona is nog niet voorbij maar we zijn met de huidige maatregelen en de vaccinaties voorzichtig weer met de workshops begonnen. In oktober en november hebben we een start gemaakt en dat is ons weer goed bevallen. Iedereen heeft een prachtig zilveren sieraad gemaakt en het waren weer gezellige middagen. We geven de workshops op maandag en woensdagmiddag voor 2 tot maximaal 4/5 personen. Eén keer per maand geven we een workshop op zaterdag. We vragen wel om een vaccinatiebewijs en houden ons zo veel mogelijk aan de corona regels, voor u en onze veiligheid.

In november en december hebben we ook weer een bijzondere expositie. René van Meer exposeert kleine grafische objecten in onze andere etalage (waar wij planten hebben staan). Even kijken…

http://www.renevanmeer.nl/Fine-Objects-2021.html

Kortom, wij zijn weer lekker aan het werk in ons atelier.